TEMPLOMI ISTENTISZTELET SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL

Kedves Testvéreim!
Az esetleges félreértések elkerülése végett szeretném újra megerősíteni, hogy mindenkit szeretettel várunk templomi istentiszteletünkre május 2-án, azaz most vasárnap délelőtt 10 órára. 


A még nem védett testvéreink védelmében ajánlottuk fel lehetőségként az online felvétel követését számukra, tudva, hogy sokaknak jelent lelkiismereti kérdést a templomi személyes részvétellel való élés, ill. annak elmulasztása. De természetesen, aki vállalja a kockázatot közülük, az ugyanúgy részt vehet az igei alkalmunkon, mint a már védett – azaz a covid-fertőzésen fél éven belül átesett, de már nem fertőző, illetve a legalább egy oltást már megkapott – testvéreink. A korábbi istentiszteleteinken sem tettünk különbséget híveink között lelkiismereti meggyőződésük alapján, mindazonáltal fontos felhívnom a testvérek figyelmét az oltásellenes szekta online teret uraló virulenciájára, mely legalább akkora veszélyt hordoz magában, mint maga a koronavírus, s az egészségügyi válsághelyzetből hasznot húzó gazdasági érdekcsoportok kizárólagosságra törekvése. 
Ne higgyünk a Zuckerberg-galaxis algoritmusai által generált bizalmatlanság tétlenségre kárhoztató hangjainak, s bátran vállaljuk az oltakozást, önmagunk és felebarátaink javára, a társadalmi szolidaritás életnek beszédével történő hirdetéseként.

Áldás, békesség! 
Hegedűs Loránt

Vélemény, hozzászólás?