A YouTube Általános Szerződési Feltételeinek módosításai

 

Ön azért kapja ezt az e-mailt, mert a könnyebb érthetőség és az átláthatóság érdekében frissítjük a YouTube Általános Szerződési Feltételeit („Feltételek”). 2020 novemberében hasonlóképpen frissítettük a Feltételeket az Egyesült Államokban. Ezek a módosítások nem érintik jelentős mértékben azt, ahogy Ön hozzáfér a YouTube szolgáltatáshoz vagy ahogyan használja azt.

 

A módosítások összefoglalása:

  • Az arcfelismerésre vonatkozó korlátozások: Az Általános Szerződési Feltételekben eddig is szerepelt, hogy nem gyűjthetők olyan információk, amelyek alkalmasak lehetnek egy személy azonosítására anélkül, hogy az illető engedélyt adott volna ehhez. Bár ez a szabály mindig is vonatkozott az arcfelismeréssel kapcsolatos információkra, az új Feltételek még egyértelműbbé teszik ezt a korlátozást.
  • A YouTube joga a bevételszerzésre: A YouTube rendelkezik a platformon megjelenő összes tartalomra vonatkozó bevételszerzéshez való joggal , és hidetések olyan csatornák videóin is megjelenhetnek, amelyek nem vesznek részt a YouTube Partnerprogramban.
  • Jogdíjfizetés és adóvisszatartás: A bevételre jogosult alkotók esetén a bevételek összege jogdíjfizetésnek minősül Egyesült Államokbeli adózási szempontból, és a Google, amennyiben erre jogszabályok kötelezik, vissza fogja tartani az adó összegét.

 

Feltétlenül olvasd el alaposan a Feltételek frissítését. Az új Feltételek 2021. június 1-jén lépnek életbe az Egyesült Államokon kívüli felhasználók számára. Ha ezt követően használod a YouTube-ot, azzal elfogadod az új Feltételeket. Felhívjuk figyelmedet, hogy ha megengeded, hogy a gyermeked használja a YouTube Kids-et, azzal gyermeked nevében is elfogadod az új Feltételeket.

 

További tájékoztatást Súgónkban találsz.

 

 

 

Ezt az e-mailben küldött kötelező szolgáltatói közleményt azért kaptad, hogy tájékoztassunk a YouTube Feltételeit érintő fontos változásokról.

 

 

© 2021 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

Vélemény, hozzászólás?